D&M

pottery is our nature

Visie

Pottery is our nature

Onze ultieme doel is namelijk om inspiratie te bieden aan al onze klanten. Of ze nu op zoek zijn naar meer experimentele collecties, presentatietips voor in winkels of bij de mensen thuis. 

Experimenteren in het ID Lab
Het D&M ID Lab is in de eerste plaats een onderzoeksruimte, een denktank voor creatieve zielen die de zoektocht naar beter verheffen tot een kunstvorm. ID staat voor IDentiteit, voor de eigenheid van D&M als merk. Alles begint hier bij een IDee, een lijn in een schetsboek, een collage van visuele fragmenten aan de muur van deze modernistisch aandoende ruimte. Pot en plant worden hier tot hun puurste versie herleid — een ode aan de essentie in zuivere vormen en hedendaagse kleuren. 

Down and dirty in het Atelier
In de volgende fase van het experiment krijgen ideeën vorm en neemt de praktijk het over van de schetsen op papier. Hier worden de handen vuilgemaakt en vormt de klei zich tot werkelijkheid. Tussen de blokken klei en onafgewerkte stuks voel je het proces in al haar verschillende stadia en facetten, wat je meteen affiniteit geeft met het product in al zijn vormen. 

Een conceptruimte met veel gezichten
De D&M conceptruimte vat meerderesettings in één geheel. Het Concept geeft je een concreet beeld van hoe je onze designs kan etaleren in je boetiek, hotel, restaurant — of eender welke creatieve ruimte. Je ontdekt er hoe onze collecties zich laten vertalen naar levensechte interieurs, van woonruimtes over werkplekken tot grote openbare ruimtes. Ons ultieme doel is een ruimte te scheppen die inspireert en je verbeeldingskracht als creatieveling aanwakkert, klaar om zelf met onze potten aan de slag te gaan.

Deel deze pagina