D&M

pottery is our nature

Missie en visie

Pottery is our nature

Het is onze missie sfeervol wonen te realiseren in elk huis, in elke tuin, in elke leef- en werkomgeving. Wij creëren vanuit onze Belgische roots twee keer per jaar eigen collecties van topkwaliteit in een sober en tijdloos design.

Wij koesteren een creatieve eco-visie. Duurzaam ondernemen en ecologisch verantwoord produceren is het fundament van onze doorgedreven expertise. Met onze innovatieve creaties komen wij ook tegemoet aan diverse maatschappelijke vragen.

Zich onderscheiden, het verschil maken in alles wat we brengen en doen, is wat onze artistieke en commerciële medewerkers internationaal nastreven, elke dag. Persoonlijke begeleiding van onze klanten - fleuristen, decorateurs, binnenhuisarchitecten ... - bij de aanschaf van hun collecties voor home en interieur design staat centraal.

Dankzij onze permanente voorraden van keramiek, glas, stoffen, serviezen enz. garanderen wij een snelle levering overal ter wereld.

D&M vandaag is een onderneming die zich steeds sterker profileert op de wereldmarkt van de artisanale decoratie. Het resultaat van een rechtlijnige mis­sie, een creatieve visie en een blijvende passie.

Deel deze pagina